LinuxVirt:

Nume Wiki

Un NumeWiki este un cuvânt care conţine un grup de cuvinte cu spaţii îndepărtate (şi cu litere de pornire al cuvinte capitalizate), de exemplu, Systeminfo. NumeWiki lui devin automat hyperlink-uri către pagina NumeWiki lui. Majuscule şi litere mici sunt determinate de configurare a software-ului wiki. Configuraţia implicită ar trebui să lucreze pentru UTF-8 caractere (cifre sunt tratate drept caractere minuscule).

Când faceţi clic pe pagina de titlu a subliniat (NumeWiki adică pe această pagină), veţi vedea o listă cu toate paginile care se leagă de pagina curentă. Acest lucru chiar şi lucrări pe pagini care nu au fost create încă.

Un semn de întrebare (?) înainte de o legătură sau o legătură în gri înseamnă că pagina nu a fost încă creat. Dacă faceţi clic pe semnul de întrebare (?) sau numele pagină vă va trimite la pagina cu crearea implicită în care puteţi crea acea pagină (de exemplu, NoSuchPageForReal). O listă a tuturor paginilor care nu au fost create încă, dar sunt menţionate pe o altă pagină se află la Wantedpages.

Evadareao NumeWiki, de exemplu, dacă doriţi să scrieţi cuvântul NumeWiki fără ao lega, se poate face într-unul din trei moduri:

Reţineţi că ultimele două metode de a dezactiva căutarea sau evidenţiind scăpat! NumeWiki.

Pentru a afla mai multe, vezi HelpOnEditing şi HelpOnLinking.